Glas Javnosti

ČARDAK SE SRUŠIO KAO KULA OD KARATA: Poplave razaraju Srbiju! (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Nemile scene velikih poplava koje su prethodnih dana pogodile Srbiju raširile su se brzinom munje društvenim mrežama a jedna od najpotresnijih slika jerušenje čardaka na teritoriji grada Loznice u Zapadnoj Srbiji.

Naime na snimku se vidi kako se temelji čardaka urušavaju pod naletom bujice, a slika je više nego tiužna ako se zna da su najverovatnije i svi prinosi koji se inače čuvaju u čardaku, potpuno uništeni.

 

Inače, kako prenose domaći mediji, snimak je nastao u selu Voćnjak kod Loznice, a vlasnik čardaka je Branko MIlovanović (71).

- Samo je počelo neko snažno pucanje, čuli su se lomovi, huk reke, kao da je Drina, a onda je sve krenulo kao u dečjim igricama, prosto nezamislivo - ispričao je Branko.

 On je najviše srećan što nikog nije bilo unutra u tom trenutku.
 
- Ne daj Bože da je neko bio unutra, ne bi uspeo da sačuva živu glavu. Da, obično, mala i mirna rečica ovako podivlja da nosi pred sobom i zgrade, ipak, nismo mogli ni da pomislimo. Žao mi je ovih poljoprivrednih zdanja, koja je gradio moj otac sedamdesetih godina i koja su nam, zaista, bila korisna. Evo, ostali su samo tragovi da smo ovde decenijama držali stoku, kukuruz, pšenicu, soju… - kaže on.

 

(Izvor: Srbija danas)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR