Glas Javnosti

BIVŠI MINISTAR ŠUTANOVC OPET NA METI PREVARANTA: Kolumbijac zloupotrebio identitet političara da ZAVODI STARIJE DAME (FOTO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

Bivši ministar odbrane i predsednik DS-a Dragan Šutanovac ponovo se našao na meti prevaranata. Njegove fotografije ovoga puta korišćene su kako bi se sa lažnih profila na društvenim mrežama zavodile starije Kolumbijke.

Sa nekog Fejsbuk profila iz Latinske Amerike korišćen je Šutanovčev identitet kako bi se dodvorio damama, a jedna Kolumbijka podelila je ovu informaciju putem svog Tviter naloga, objasnivši da se njenoj baki (81) javio izvesni "Bram" sa profila na kome su bile okačene Šutanovčeve fotografije i postao njen "dečko".

- Danas sam saznala da je bakin novi "dečko" u stvari bio prevarant. Koristio je ime "Bram" na Fejsbuku i slao joj je svoje fotografije - napisala je ona i pozvala tviteraša da prijave profil koji je podelila.

Kako je ona navela navodni "Bram" slao slike sa Bajdenom ali i sa pokojnom ženom koja je poginula u saobraćajnoj nesreći, ali da je pretragom slika uvidela da je na slikama Dragan Šutanovac koji je oženen, ima dvoje dece i srpski je političar.

- Malo kopanja pokazalo mi je da je Dragan popularna meta prevaranata koji njegove slike koriste u ovakvim prevarama širom sveta. Često ciljaju starije žene kontaktirajući ih na Fejsbuku, sprijateljivši se sa njima i gradeći poverenje razgovorom.

Na kraju, zaključila je da je srećom spasila baku da ne završi slomljenog srca, ali i i ispražnjenog džepa.

Korisnici tvitera ukazali su Šutanovcu na još jednu prevaru.

- Strašno! Ja tu ne mogu bukvalno ništa da uradim - kazao je Šutanovac.

Dragan Šutanovac kaže ga ovi incidenti ljute, i da su mu zbog toga već pet puta gasili nalog na instagramu.

- Uvek je to isti scenario. Uvek sam udovac, iz Latinske Amerike ili Afrike, koji je radio u vojsci, a kojem je žena poginula, i koji nalazi usamljene i lakoverne žene i vara ih za novac - rekao je Šutanovac, a preneo “Blic”

Požalio se i da su ga uklonili sa "fejsbuka", a da sada tamo "caruju prevaranti". I pre nekoliko godina Šutanovac se ni kriv ni dužan u centru Fejsbuk skandala i to zato jer je jedan Nigerijac procenio da bi njegove slike u uniformi mogle da se dopadnu lakovernim damama širom sveta.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR