Glas Javnosti

OTIŠAO PO ZLATO: Nole stigao u Tokio, a na aerodromu ga čekala IZNENAĐENJA! (VIDEO)


Autor: Glas Javnosti

Novak Ðoković, nabolji teniser sveta, stigao je u Tokio i uputio se u olimpijsko selo.

Ðoković je dva sata prolazio kroz različite procedure, uključujući i testiranje, što je samo deo mera koje su neprijatno iznenadile Novaka.

Zbog svega toga je i razmišljao da odustane od Igara, ali je ipak prihvatio da prođe kroz sve rigorozne procedure, kako bi napao jedino zlato koje mu nedostaje u karijeri.

Srpski as nije mogao da daje izjave, a medijima će se obratiti u četvrtak na zvaničnoj konferenciji.

Zajedno sa Ðokovićem u Tokio su doputovali i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković i generalni sekretar Ðorđe Višacki.

Novak je na aerodromu „Nikola Tesla“ najavio napad na titulu, a na licu mesta bila je i ekipa "Glasa javnosti" kako bi ispratila na najboljeg tenisera sveta na najveću smotru sporta.

Foto: Glas javnosti

- Imam najviše ambicije, idem na zlato na Olimpijskim igrama, to nije tajna, izjavio je danas prvi teniser sveta Novak Đoković na beogradskom aerodromu, uoči puta za Tokio. To je veliki cilj, velika ambicija još pre početka sezone, četiri Grend slema i Olimpijske igre- rekao je Đoković na konferenciji za novinare i podsetio da mu nedostaje samo najsjajnije odličje sa Olimpijade.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR