Glas Javnosti

''Мајкрософт'' недавно најавио да повлачи ''Скајп класик' и објавио неке новие опције које стижу на овај сервис


Autor: Глас јавности / ПС ПРЕС / од 02.10.2018.

''Мајкрософт'' је недавно најавио да 1. новембра повлачи ''Скајп класик'', да би истом приликом објавио и неке од нових опција које стижу на овај сервис.


За почетак, ''Мајкрософт'' планира да на ''Скајп'' донесе побољшања када су перформансе у питању, те да се верзија нађе на sing--in екрану, и да има лак приступ пречицама на тастатури. Након што ова побољшања буду спремна, ''Мајкрософт'' планира да донесе и прозорчић који ће моћи да мења величине на десктопу, као и сњипе функцију за мобилне уређаје. 

Планирана су и велика ажурирања за део који служи за размену текстуалних порука, укључујући опцију за претраживање која ће омогућавати да се нађу конкретни делови разговора који се тренутно води, опцију за промену величине фонта, дељење ''Скајп'' контаката, те чување аудио фајлова у МП3 формату. Након тога компанија планира да на сервис донесе и ''СМС конект''.

Ту су и побољшања која се тичу видео позива, нарочито она која укључују камеру. Поред тога, као и нове опције које су специјализоване за ''Скајп'' у оквиру ''Виндоус 10'' оперативног система, па би неко наредно ажурирање могло да донесе подељени екран, који би био нарочито користан на таблетима.

Није прецизирано када ће се тачно појавити најављена унапређења, али се претпоставља да неће потрајати дуго док не стигну до корисника.

Глас јавности / ПС ПРЕС / од 02.10.2018.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR