Glas Javnosti

КАО ИЗ ТОМПСОНОВЕ ПЕСМЕ: Српска полиција ухапсила 28 хулигана Торциде који су дивљали и исписивали усташке симболе по Србији


Autor: Глас јавности / Данас.рс / од 03.08.2018.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да је полиција зауставила на ауто-путу више од 400 хрватских навијача, а детаљном контролом навијача и њихових возила пронашла је већу количину дрвених и металних палица, неколико секира и бакљи, као и мању количину наркотика.

У полицијске станице у Нишу и Гроцкој спроводе се 32 навијача који ће бити приведени надлежним тужиоцима и судијама за прекршаје, саопштено је из МУП.

Полиција је код неких навијача пронашла и робу коју су украли на бензинској станици код Врчина, тачније цигарете, пиће и играчке са акцизним маркицама Републике Србије.

Због дивљања на бензинској станици судији за прекршаје биће приведено 28 навијача због прекршаја непристојно, дрско и безобзирно понашање у групи, за шта је запрећена затворска казна од 30 до 60 дана, објаснио је Стефановић.

Он је упозорио и држављане Србије и госте да се понашају у складу са прописима и да поштују законе Србије.

Свако дивљачко понашање, понашање које узнемирава грађане Србије, наноси им материјалну штету или угрожава њихову безбедност, биће оштро санкционисано, поручио је Стефановић.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR