Glas Javnosti

VIŠE OD HILJADU ZABELEŽENIH VIĐENJA LETEĆIH TANJIRA: Da li SAD kriju dokaze o postojanju VANZEMALJACA, mornarica IMA SNIMKE? (FOTO+VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas Javnosti

Američka flota i mnoštvo građana širom sveta, prijavljuju neobične nebeske pojave, koje se danas, zahvaljujući naprednoj tehnologiji sve češće mogu zabeležiti i okom kamere.

Američki obaveštajni zvaničnici i dalje nemaju zvanične dokaze o postojanju neidentifikovanih letećih objekata (NLO), u narodu poznatih i kao leteći tanjiri, ali uprkos zvaničnoj statistici, snimaka načinjenih okom kamere, sve je više.

U izveštaju Američke mornarice navodi se da većina incidenata dokumentovanih u poslednje dve decenije ne potiče od američkih izvora - piše Njujork tajms citirajući zvaničnike upoznate sa izveštajem.

U poverljjivoj obaveštajnoj studiji Pentagona obrađeno je više od 120 fenomena koje su prijavili pripadnici američke mornarice, ali i strane vojske - prenosi Rojters.

 

Američki obaveštajci kažu da bi eventualna eksperimentalna tehnologija neke rivalske sile mogla da bude odgovorna bar za neke od takvih fenomena snimljenih kamerom.

 (Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR