Glas Javnosti

MAJSTOR BOB USKORO NA VELIKOM PLATNU! Džej Lo i Entoni Ramos ujedinjeni u novom projektu

Zabava
Autor: Glas javnosti

Slavna pevačica i glumica Dženifer Lopez udružila se sa zvezdom mjuzikla "Hamilton", Entonijem Ramosom, kako bi oživeli jedan od najomiljenijih likova dečije televizije – "Boba Majstora" – u potpuno novom animiranom filmu.

Ovaj projekt, koji najavljuje kompanija Mattel, obećava da će biti prava poslastica ne samo za najmlađe, ali i za odrasle koji su odrasli uz ovog simpatičnog junaka.


Film će biti smešten na slikovitim ulicama Portorika, oslikavajući bogatu i šarenu kulturu karipskih latino nacija. Lopez, čiji su roditelji iz Portorika, zajedno sa Ramosom, koji deli slično kulturno nasleđe, osigurava autentičan prikaz ovog živopisnog okruženja.


Entoni Ramos će dati glas Robertu "Bobu", koji u filmu putuje u Portoriko radi velikog građevinskog posla. Ovaj film nije samo priča o građenju i konstrukcijama, već i o prijateljstvu, saradnji i prevazilaženju prepreka sa ljubavlju i pozitivnim stavom. "Can we fix it? Yes, we can!" – čuvena parola "Boba Majstora" dobija novu dimenziju u ovom projektu.

Scenario za film piše kolumbijsko-američki filmaš Felipe Vargas, poznat po filmu "Milk Teeth". Produkcija filma obećava da će spojiti tradicionalne elemente popularne serije sa modernim animacijskim tehnikama, dajući "Bobu Majstoru" novi vizuelni identitet koji će odjeknuti i kod nove generacije gledalaca.

Ovaj film je deo Mattelove inicijative da oživi svoje igračke brendove u filmskom formatu, sledujući ogroman uspeh filma "Barbie", koji je režirala Greta Gervig. Osim "Boba Majstora", u planu su i filmovi kao što su "American Girl", "Barney", "Hot Wheels", i mnogi drugi.


Dženifer Lopez, sa svojim iskustvom u produkciji filmova poput "Hustlers" i "Shotgun Wedding", donosi svoju jedinstvenu perspektivu u ovaj projekat. Sa Entonijem Ramosom, koji je već dokazao svoj talenat u glumi i produkciji, ovaj film obećava da će biti ne samo zabavan, već i inspirativan.

Sa "Bobom Majstorom" koji putuje u Portoriko, Lopez i Ramos otvaraju novo poglavlje ove ikonične serije, nudeći jedinstvenu priliku da se povežemo sa kulturom i tradicijom koja je često nedovoljno istaknuta na velikom platnu.

Film "Bob Majstor" u produkciji Dženifer Lopez obećava da će biti više od animiranog ostvarenja – to će biti prozor u šareni svet karipske kulture, ispričan kroz oči jednog od najvoljenijih junaka dečije televizije.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR