Glas Javnosti

SLAGALICA IMA SVOG POBEDNIKA NAD POBEDNICIMA: Od svih GAFOVA takmičara ovaj se NE ZABORAVLJA (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

"Slagalica" je jedan od najpopularnijih kvizova u Srbiji a posebnu čar mu daju upravo oni takmičari koji ne mogu da kontrolišu svoje reakcije pa od takmičenja naprave pravi šou.

Kviz "Slagalica" s vremena na vreme iznedri prave znalce o čijim partijama se priča. Pored toga, neretko se iznedri i viral - a već neko vreme su najpopularniji oni u kojima takmičari "lome" tastere.

Jedan od takmičara koji je prošle godine pobrao sve simpatije "Slagalici" je svakako David Galiot. Svojom željom da dođe do prilike da prvi odgovara na pitanja u igri Ko zna, zna, pritiskanjem tastera, oduševljavao je gledaoce. A u žaru borbe, nije primećivao da "ispada" iz kadra.

Odmah je završio na "Jutjubu", a snimak je za kratko vreme prešao 350.000 pregleda.

Nedavno je još jedan takmičar nasmejao ljude upravo pomahnitalim pritiskanjem tastera, ali ne treba zaboraviti ko je, prema naslovu na Jutjubu, šampion Slagalice u lomljenju tastera.

- Iskreno se nadam da će doći do promene pravila u kvizu TV "Slagalica", jer je zaista besmisleno da u bilo kom kvizu znanja brzina pritiskanja tastera odnosno miša pravi prevagu - rekao je David svojevremeno za medije.

Da stvar bude smešnija, David je na početku jedne od emisija rekao: "Ako budem bio dobar s mišem, mislim da mogu da se izvučem". Pa, bio je dobar u kvizu ali ne po taj nesrećni miš zbog kojeg je i mesecima kasnije hit na društvenim mrežama.

Naravno, ne treba zaboraviti ni smešne izraze lica, kao što je to bio slučaj kod mlade takmičarke Katarine koja je poprilično nasmejala gledaoce svojim grimasama.

Učesnici su se borili za mesto za četvrt finale, a vođstvo je ubedljivo imao plavi takmičar Marko. On je skoro celu epizodu vodio, ali su skoro čitavo nadmetanje svi pomno pratili Katarinu.

Ona je na njegovo javljanje prevrtala očima, bacakala se i odmahivala rukama kada je prestigne u javljanju, a isečci njenih reakcija ubrzo su završili na "Tviteru".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR