Glas Javnosti

PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Piton progutao čitavu ženu, morali da ga raspore kako bi je izvukli (VIDEO, FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Na ostrvu Sulavezi u Indoneziji prijavljen je nestanak žene koja je ubrzo pronađena a prizor toga uopšte nije bio prijatan za videti.

Žena po imenu Va Tiba (54), poslednji put je viđena u svom dvorištu i od tog trnutka joj se gubi trag. Otišla je da obiđe zasad jer su divlje životinje često napadale i jele koren, ali nije vratila do svitanja. Sestra je otišla do bašte i tamo je mogla da nađe samo njenu baterijsku lampu, mačetu i sandale.

Prijavljen je njen nestanak ali od nje ni traga ni glasa do jedan od njenih sugrađana nije ugledao pitona u tom istom dvorištu. Piton je bio dugačak preko 7 metara, a mogao je dostići težinu i do 54 kilograma. U ovom slučaju, težina se povećala.

Tada je svima bilo jasno zbog čega je piton toliko debeo u predelu stomaka, a kada su otvorili zmiju imali su šta i da vide. Očuvano telo nestale žene nalazilo se u njenoj utrobi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

"When they cut open the snake's belly, they found Tiba's body still intact with all her clothes." A young woman was recently swallowed whole by a reticulated python while tending to her garden. Villagers found the extremely bloated snake and after cutting it open discovered her body inside. The entire disturbing incident was captured on video. Watch the shocking video and learn the full story by clicking the link in our bio. . . . #snake #snakes #snakesofinstagram #reptile #reptiles #reptilesofinstagram #ballpython #python #nature #reptilelover #animals #ballpythonsofinstagram #snakesofig #snakelover #pets #ballpythons #petsofinstagram #wildlife #exoticpets #pet #death #animal #serpent #royalpython #boa #ballpythonmorphs #cornsnake #herpetology #pythonsofinstagram #reticulatedpython

A post shared by Impact In History (@impact_in_history) on

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR