Glas Javnosti

LOPOVI koji su dobili SIMPATIJE: TELETABISI UKRALI VILJUŠKAR, a ovo im nije prva KRAĐA (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Na društvenim mrežama se pojavio snimak krađe, međutim počinioci nisu bili ljudi- već Teletabisi, junaci dečijeg crtanog filma.

Naime, na snimku se vidi kako kamionet pristiže u jedno dvorište a par sekundi potom iz njega izlaze ni manje ni više nego Teletabisi.

Najpre su malo odplesali, zatim uzeli viljuškar kojim su se provozali po dvorištu, a kada su hteli njime da odu, setili su se da su zaboravili vozilo kojim su došli. 

Dvojica iz Teletabis ekipe, žuti i zeleni, seli su u svoj kamionet dok su crveni i plavi otišli na ukradenom viljuškaru.

Ovo inače nije prva pljačka koji su izveli lopovi u kostimima Teletabisa. Pre dve godine, sigurnosne kamere zabeležile su kako, takođe uz ples i zezanje, teletabisi kradu otirač u jednom ulazu zgrade.

S obzirom da krađom nije pričinjena velika šteta, lopovi su pobrali brojne simpatije u komentarima ispod videa koji je postao viralan, iako je bilo onih koji upozoravaju da tako maskirana banda može da ukrade i vrednije stvari a da je teško identifikovati ih.

(Glas javnosti/Kurir.rs)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR