Glas Javnosti

SIROMAŠNI RIBAR PRONAŠAO REDAK BISER: Tajanđaninu u snu duh pokazao gde da traži blago!

Zanimljivosti
Autor: Glas Javnosti

Da u čuda verujemo dok smi živi primer je ovaj slučaj siromašnog tajlandskog ribara koji je otkrio redak biser!

Hačai Nijomdeča 37-godišnji ribar iz provincije Si Tamarat na Tajlandu, ovih dana je zaradio pravo bogatstvo dok je skupljao školjke na plaži, zajedno sa ostalim članovima svoje porodice. Slučaj je hteo da primeti jednu mrtvu školjku koju je talas izbacio na obalu. Pošto ju je odneo kod svog oca koji ju je otvorio i očistio, imao je šta da vidi: veći primerak retke vrste bisera, čija je procenjena vrednost oko 285.000 evra.

-Nekoliko dana pre sam imao čudan san u kojem mi je neki starac, obučen u belo i sa dugim brkovima, rekao da odem do plaže kako bih dobio poklon. Zbog toga sam i šetao njome i tražio neobične stvari na njoj - rekao je ovaj ribar u izjavi za medije.

Hačai veruje da se radi o nekom božanstvu koje je ovim želelo da spase njegovu porodicu od siromaštva. Ovaj momak je trenutno zapljusnut ponudama raznih bogatih biznismena, koji se javljaju čak i iz Kine.

Hačai namerava da proda biser po najvišoj mogućoj ceni, a od dobijenog novca očekuje da će iz korena promeniti život sebe i svoje porodice.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR