Glas Javnosti

DA LI BISTE ŽELELI DA VAS ŠIŠA? Ovaj frizer skraćuje kosu pomoću SATARE, baklje i čekića! (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Pakistanac Ali Abas iz grada Lahorea u svom frizerskom salonu umesto češlja i makaza koristi veoma ekstremne metode i alate. Bez obzira na to, ima jako mnogo klijenata. Ovaj zanimljivi frizer kaže da su mušterije na početku uplašene, ali na kraju budu oduševljene rezultatom

Ali kaže da je, kako bi privukao nove klijente, rešio nešto drastično da promeni u svom načinu rada. Zato je odlučio da prvo nabavi novi alat pa je koristio baklju, ili da budemo precizniji, mali ručni bacač plamena. Njime je skraćivao kosu onima koji su bili dovoljno ludi da dođu i koriste njegove usluge.

I koliko god da su usluge ekstremne, mušterije su počele da dolaze u sve većem broju. Sada je svoj alat dopunio pa u njemu ima i satara i čekića.

–Svakog dana se trudim da nađem novi način da šišam ljude. Kada sam koristio čekić, ili nož, za mene je to bio eksperiment i ja sam trenirao da to bude vrhunski – kaže Ali.

On koristi i polomljeno staklo ali samo za stanjivanje kose a obavezno pomagalo mu je i daska za sečenje.

 
Ali kaže da su klijenti u početku bili uplašeni ali da su posle šišanja bili oduševljeni. U njegov salon podjednako dolaze i žene i muškarci. Cena ovakvog šišanja je duplo veća od onog koje se radi makazama i košta oko 2.000 rupija ili 13 dolara.

Zahvaljujući neobičnom stilu Ali Abas je stekao veliku popularnost i čest je gost televizijskih programa gde prikazuje svoje umeće.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR