Glas Javnosti

Pevač Granda napadnut u centru Beograda! Renato Henc: Imam oštećenje sluha

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pevač Granda Renato Henc je napadnut u centru Beograda, a sada je detaljno opisao kako je došlo do tog nemilog događaja.

- Petog oktobra 2020. u 22h na Vračaru, mi smo sedeli u kafiću, ja sam se parkirao ispred broja 14, to je zgrada blizu kafića. Nisam zaklonio ulaz, imalo je mesta da prođe automobil. Taj crveni auto je imao problem da uđe u garažu, kada je počeo da silazi dole auto je zastao. Neko je izašao i napravljeno mi je udubljenje na autu. Posle je neka devojka izašla iz automobila i počela da žvrca ključem po automobilu", kazao je pevač, pa dodao:

"Ja sam ustao i krenuo tamo i ta devojka je videla da sam došao, kad me je videla krenula je da silazi u garažno mesto i zove tatu. On je izašao i počeo da me vređa i udario me je u stomak i glavu. Nisam znao šta se dešava. Udario me je više puta, drao mi se: 'Oćeš da ti zapalim auto, da vas strpam u zatvor'. Napadnut sam od strane njega iz čista mira. Onda je došla njegova supruga i rekla da joj je suprug pripit i krenula da se izvinjava. Ja ne znam imena ljudi, to sam dao policiji da to utvrde. To veče sam bio na Urgentnom, imam oštećenje sluha i dalje", rekao je Renato.

(Glas javnosti/Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR