Glas Javnosti

Vladimir Gajić je novi predsednik Narodne stranke

Politika
Autor: Glas javnosti

Nova stranka je promenila rukovodstvo i na čelo stranke je posle ostavke Vuka Jeremića došao Vladimir Gajić.

Za potpredsednike stranke izabrani su Aleksandar Radojević kao prvi potpredsednik, Ivana Parlić, Stefan Jovanović, Aleksandar Marković, Gordana Čabrić, Jovica Todorović, Borislav Borović, Đorđe Petrović i Nebojša Bogdanović.
 
Izabrani su i članovi Glavnog odbora.

Vladimir Gajić je izjavio da je "politika Narodne stranke tu, uprkos izbornom porazu, ona nije propala i ne sme propasti".
 
Kao glavne ciljeve te politike naveo je "očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, zakonsku zabranu kopanja litijuma u Srbiji na 100 godina, vojnu neutralnost, borbu protiv korupcije i korenitu promenu državnog i društvenog sistema".


Narodna stranka će nastaviti da radi na demokratskom okupljanju stranaka desnog centra i desnice, bez kojih u jedinstvu nije moguće pobediti na izborima. Tim putem kao novim početkom krenuli smo zajedno sa Dosta je bilo", rekao je Gajić.
 
Osnivač Narodne stranke i njen prethodni predsednik Vuk Jeremić rekao je da je potpuno preuzeo odgovornost za rezultat stranke na decembarskim izborima i da su elementarna etika i dostojanstvo nalagali da podnese ostavku na funkciju.
 
"Baklju Narodne stranke preuzima prvi među jednakima, moj doživotni prijatelj koji će predvoditi stranku u godinama koje dolaze – Vladimir Gajić", izjavio je Jeremić.
 
On je rekao da ostaje da živi za Narodnu stranku i da je bezrezervno posvećen idejama koje su okupile ljude u njoj.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR