Glas Javnosti

PETAR STRUGAR O DECI I FILMU KOJI GA JE PROSLAVIO: "Definitivno o tome mislim kao o najvećoj školi koju sam prošao"

Kultura
Autor: Glas javnosti

Popularni glumac se prisetio kako je doček Nove godine izgledao u rodnoj Crnoj Gori kada je bio mali.

Petar Strugar danas ima dvoje dece i mnogo radi, te praznike provodi nešto drugačije nego što je to bio slučaj kada je bio dete, kada je bilo mnogo više aktivnosti za 31. decembar.


- Pošto smo odrastali na primorju, bilo je zaista različitih dočeka. Naravno, uvek je bilo sarme kod kuće i porodični doček dok smo bili manji, kao i raznoraznih aktivnosti, pa i podvodnog ribolova na dan dočeka, odlazaka na pecanje, dočeci na trgu uvek u dobrom društvu - istakao je Strugar na početku, te je dodao:

- Godina 2023. je bila zanimljiva, svašta se izdešavalo, definitivno jedna od dinamičnijih godina dosad. Pamtiću je po Narodnom pozorištu, divnim predstavama, fantastičnim kolegama, gostovanjima i druženju. Što se 2024. godine tiče, nadam se da će biti ista kao i 2023. i želeo bih možda malo više odmora, to bi mi prijalo.


Glumac ima dvoje dece iz dva braka, starijeg sina Zarija i mlađeg Iva, koji je na svet došao 2021.

- Mislim da je Zak shvatio da ne postoji, a Ivo je još mali da bi uopšte razmišljao o Deda Mrazu, ali sve to na stranu, bitno je da su srećni i da dobiju neke kul poklone, ostalo je nebitno - rekao je Petar, kojeg publika i dalje najviše pamti po ulozi Moše Marjanovića u Bjelinom “Montevideu”:


- Definitivno o tome mislim kao o najvećoj školi koju sam prošao. Ogroman projekat, pa samim tim i veliki zalogaj, koji sam uspeo da odradim kako treba, uz veliku pomoć reditelja i kolega koji su bili pored mene.

Glumac je mlad došao iz Crne Gore u Beograd, a evo kako je njegov početak izgledao i kome je najviše zahvalan.


- Bilo je teško, kao i svaki početak. Imao sam tu sreću što imam dosta porodice u Beogradu, pa je samim tim bilo mnogo lakše. Na početku sam bio kod moje tetke Ljilje, rekao bih da sam njoj najviše zahvalan. Uvek je bila tu da me dobro izriba i opameti - iskren je glumac.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR