Glas Javnosti

LJUBITELJ STE KRIMINALISTIČKIH DRAMA? Izdvojili smo tri naslova koja morate pogledati

Zabava
Autor: Glas javnosti

U potrazi za napetim kriminalističkim dramama? Imamo tri intrigantna naslova koje biste mogli propustiti.

Dve od njih su sveže i donose nove uzbuđujuće priče, dok se jedna vraća sa drugom sezonom krajem ovog meseca. Treća serija, iako snimljena pre nekoliko godina, nedavno je ponovno privukla pažnju publike.


Zakon (2019)
Gipsi Blanšar, nedavno puštena iz zatvora, je glavna figura u ovoj biografskoj kriminalnoj drami nazvanoj "The Act".



Serija se temelji na stvarnom životu Blanšar i ubistvu njene majke, Di Di Blanšar. Sa patnjom od Minhauzenovog sindroma, Džipsi je izmišljala bolesti svojoj ćerki, što kulminira kobnom noću kada njen dečko ubija Di Di. Patriša Arket osvaja Emi nagradu za svoju ulogu, dok serija pruža uvid u složenu dinamiku ovog kriminalnog slučaja.


Vil Trent (2023)
Ramon Rodriguez igra Vil Trenta, specijalnog agenta sa mračnom prošlošću, u ovoj seriji koja istražuje njegovu traumatičnu prošlost.

Sa disleksijom koju uspešno skriva, Trent dobija novu partnerku, Fejt, sa kojom uspešno rešava različite slučajeve. Prva sezona je već dostupna za gledanje, dok se druga očekuje krajem februara, obećavajuća dodatne zaplete i obrte.

Smrt i drugi detalji (2024)
Detektivka Rufus, odlično odigrana od strane Mendija Patinkina, je ključna figura u ovoj seriji koja se dešava na luksuznom krstarenju nakon ubistva.

Kada Imogen, optužena žena, vidi Rufusa kao svoju poslednju nadu da dokaže svoju nevinost, stvari postaju komplikovane, posebno jer Rufus nije oduševljen idejom pomoći Imogen. Iako su recenzije podeljene, publika uglavnom pozitivno reaguje na ovu seriju, obećavajući zanimljivu kombinaciju misterije i dramatičnih elemenata.


Dodajte ove naslove na svoju listu za gledanje i pripremite se za uzbudljivo putovanje kroz misterije, tajne i neočekivane obrte.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR