Glas Javnosti

DRAMA PRED OLIMPIJSKE IGRE! ISPOVEST MILOŠA VASIĆA: Ja u izolaciji u Tokiju, a Sonja u bolnici u Beogradu!


Autor: Glas Javnosti

Miloš Vasić, naš predstavnik u veslanju na Olimpijskim igrama, upoznao je srpsku javnost sa dramom kroz koju su prošli on i supruga Sonja, koja će takođe nastupiti u Tokiju, ali sa košarkaškom reprezentacijom.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

„Predugačkih 12 dana “u putu” do Tokija ali konačno stvari dolaze na planirano mesto. Veliki udarac pri sletanju 3. jula, moj test za koronu je bio pozitivan i završio sam u izolaciji 12 dana. Ogroman korak unazad za mene,moj tim (isto zatvoren na 14 dana), porodicu i ljude koji nas podržavaju.

Da sve bude još gore,u isto vreme je i moja supuruga, pozitivna u Srbiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milos Vasic (@vaskelaa)


Ja u izolaciji u Tokiju, a ona u bolnici u Beogradu…

Ali eto, ne može se sve u životu kontrolisati.

Toliko uloženog truda i rada, prevaziđenih prepreka, izvojenih pobeda, ispoštovanih protokola (vakcinisali se), ali na poslednjem koraku nas je dočekao neprijatelj veći od nas. Najbitnija stvar u tim danima bila je da smo mi pre svega zdravi i da sve prođe bez komplikacija.

Nisam imao simptome, jedan dan temperaturu i to je sve što me je zadesilo. Osećam se dobro, dobio sam dozvolu posle obavljenih svih medicinskih pregleda i dobrih rezultata.

Vratio sam se u trening odmah po izlasku iz karantina i pokušavamo da iskoristimo malo preostalog vremena da što bolje nastupimo na trkama.

Veliko hvala Olimpijskom komitetu Srbije i ambasadi Srbije u Japanu za svu pomoć i podršku, mojoj porodici koja nije danima spavala, razmišljajući kako će sve da se završi i naravno svim ostalim ljudima koji su uvek uz nas i podržavaju nas.

Srbija do Tokija“, napisao je Vasić.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR