Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ NE PRAŠTA: De Minorova sramna izjava ostala urezana u pamćenju broju jedan

Vesti
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković uvek sa velikim poštovanjem priča o rivalima, što sa njima nije uvek slučaj. Jedan od onih čija je izjava o Srbinu zaparala uši bio je i Aleks de Minor, australijski teniser koji će mu biti rival u četvrtfinalu, ako Novak pobedi naredni meč.

Aleks de Minor se plasirao u četvrtfinale pobedivši Alekseja Popirina sa 2:0 (6:3, 6:4), a tamo će mu rival biti bolji iz meča Novak Đoković – Lorenco Museti.

Svi znamo za torturu koju je Novak Đoković 2022. godine preživeo u Australiji, za šta njegov potencijalni rival nije imao mnogo empatije.

Nakon što je Đokoviću oduzeto pravo da se takmiči na Australijan openu De Minor je rekao:


- Mislim da je to veoma interesantno. To je sve što ću reći. Ali hej, tako je kako je. Samo se nadam da će i drugim teniserima biti odobreno izuzeće, da će svi oni ispuniti uslove.
Novak ga je 2023. počistio u Melburnu, a na konferenciji za štampu je posle ubedljive pobede rekao šta misli o Australijancu.

- Nemam nikakav odnos sa njim. Ja njega poštujem kao svog rivala i kolegu, kao što i sve poštujem. Nemam nikakav problem da se javim njemu i njegovom timu, porodici. Nemam problem da čestitam kada neko to zasluži. Nemam nikakvu komunikaciju sa njim, on je pokazao šta misli o meni prošle godine. Kakav odnos da gradim sa njim? - rekao je Nole.

Glas javnosti /S08S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR