Glas Javnosti

Đoković odgovorio Hrvatima

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković u rodnom Beogradu „brusi formu“ za Masters u Monte Karlu. Kako je u centru pažnje njegov rastanak sa Goranom Ivaniševićem, tako su hrvatski novinari stigli u prestonicu Srbije da bi direktno pitali prvog igrača planete zašto je okončana višegodišnja saradnja. Ipak, ostali su uskraćeni za odgovor, jer mi je Đoković kulturno rekao „ne“.

Novinari „Slobodne Dalmacije“ stigli boravili su u četvrtak na otvorenom treningu Novaka Đokovića u Beogradu, gde se najbolji teniser svih vremena družio i slikao sa brojnim mališanima koji su došli da vide uživo svog idola.
BIlo je i onih koji su jurili priču, izjavu, ekskluzivu, a među njima i kolege iz Hrvatske kojima je bitno zbog čega su raskinuli saradnju Đoković i njihov zemljak i legenda Goran Ivanišević.


„Ne mogu sad ništa da komentarišem, žao mi je što ti neću dati ono što tražiš, ali hvala što ste došli. Dobrodošli ste da ostanete tu, ali Goran i ja smo završili saradnju. Videli ste objavu, tako da....“ rekao je Đoković.

Inače, Novak Đoković će u četvrtak uveče biti specijalni gost na 71. Martovskom festivalu“ u Beogradu, na premijeri filma o jednom od njegovih teniskih učitelja Nikole Nikija Pilića. Upravo je čuveni hrvatski stručnjak Pilić govorio o saradnji i veličini Novaka Đokovića, kako ljudskoj, tako i igračkoj, a na kraju su ga obuzele emocije i rasplakao se pred kamerama i brojnim novinarskim ekipama.

Novak će biti otvoren za davanje izjava pripadnicima „sedme sile“.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR