Glas Javnosti

PUTINOVO TAJNO ORUŽJE PROTIV TRAMPA! Detalji iz nove knjige bivše sekretarke Bele kuće!

Svet
Autor: Glas javnosti

Ruski predsednik Vladimir Putin poveo je sa sobom atraktivnu prevoditeljku kako bi odvratila pažnju bivšeg američkog predsednika Donalda Trumpa na njihovom sastanku 2019, tvrdi bivša zvaničnica Bele kuće Stefani Grišam u svojoj novoj knjizi.

36-godišnja Daria Bojarskaja dobila je zadatak da učestvuje na sastanku svetskih lidera u Japanu.

Putin je navodno nije zaposlio zbog njezinih jezičnih sposobnosti, s obzirom da Daria govori nekoliko jezika. Umesto toga, nadao se da će njezin atraktivan izgled poslužiti kao odvlačenje pažnje tokom razgovora sa Donaldom Trumpom, barem tako tvrdi Grišam.

Foto/Društvene mreže

Prema Tajmsu, Grišam je razgovarala sa Fionom Hil, administrativnim stručnjakom za Rusiju koja je objasnila šta je Putin uradio kako bi zbunio Trampa.

"Kad je sastanak počeo, Fiona Hil se nagnula i pitala me da li sam primetila Putinovog prevodioca, vrlo atraktivnu brinetu sa dugom kosom, lepim licem i predivnom figurom", napisala je Grisham.

Kako piše Dejli mejl, atraktivna brineta zove se Daria Bojarskaja koja osim što se bavi prevođenjem, takođe je i plesačica.

Portparol ruskog predsednika, Dmitrij Peskov, negirao je navode da je Boyarskaya bila 'Putinovo tajno oružje' tokom navedenog sastanka. "Ministarstvo spoljnih poslova osigurava prevodioce na zahtev predsedničke administracije. Sam Putin nije bio uključen u taj proces", rekao je Peskov.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR