Glas Javnosti

NOSI NJENE ŠTIKLE U RUCI, KAO PRAVI GOSPODIN! Ana Ivanović u haljini pripijenoj uz telo, objavila fotku iz lifta - zbog POTEZA Bastijana Švajnštajgera mreže gore

Tenis
Autor: Glas javnosti

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović uživa u skladnom braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim je u maju ove godine dobila treće dete.

Ona je u poslednje vreme veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografiju sa Bastijanom, a oboje su bili ful sređeni.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
FOTO: ANAIVANOVIC/INSTAGRAM

Ana Ivanović je za izlazak odabrala crnu haljinu pripijenu uz telo koja je cela bila u šljokicama, a Bastijan se odlučio za crno odelo i belu košulju.

Dok su bili u liftu, Ana ih je uslikala, a posebnu pažnju je privuklo to što je Bastijan u ruci držao Anine štikle, pa su ga svi na mrežama pohvalili da je pravi džentlmen.

"Kakav džentlmen", "ovako se ponaša pravi gospodin", "bravo, svaka čast", samo su neki od komentara.

Inače, Ana je uvek isticala da ona i njen suprug vole da drže svoju privatnost daleko od očiju javnosti.

- Volimo da držimo do privatnosti i da zaštitimo decu. Oduvek sam bila introvertna i volim da imam svoju privatnost. Kroz godine sam imala osećaj da su se moje reči prenosile na pogrešan način. Nisam imala strah od kamere, ali nikada se pred njima nisam osećala prijatno - rekla je nedavno bivša teniserka.

Glas javnosti / B02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR