Glas Javnosti

SILEDŽIJA KRISTIJAN GOLUBOVIĆ: Tukao i čupao svoju ljubavnicu! (VIDEO)

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Iako smo do sada Golubovića gledali samo u ulozi nezasitog ljubavnika, sinoć se na žurci u Beloj kući probudila njegova loša strana, koju smo imali prilike da gledamo u ranijim rijalitijima u kojima je učestvovao.

Do problema između Golubovića i njegove ljubavnice Kristine, došlo je jer je Spalevićeva ljubomorisala Goluboviću što sedi pored Mine. Iako su zadrugari sve vreme smirivali Kristinu, ona je u jednom trenutnku počela da ruši sve što se nalazilo na stolu. 

Do fizičkog kontakta je zapravo došlo, kada je Golubović zajedno sa obezbeđenjem pokušao da umiri Spalevićevu.

Na videu koji se nalazi u tekstu, gledaoci su mogli da vide kako Kristijan davi, čupa i steže Kristinu za vrat. Iako je većeni jasno da je on želeo da umiri svoju devojku u komentarima ispod videa možemo zaključite da su gledaoci ovo njegovo ponašanje osudili. 

"auuuu brate, goni ovog smrada na robiju (pokusaj ubistva)...??", "DISKVALIFIKACIJA NASILNIKA!!!! Na sta lici ovo?", "Ako neće produkcija mi možemo da prijavimo policiji , ovo nasilje kriminalca mora da se zaustavi," samo su neki u nizu negativnih komenatara, na Golubovićeve metode smirivanja. 

Ono što je mnogo ljudi istaklo, jeste da je Kristina dvadeset godina mlađa od njega, te da ovo definitivno nije način na koji se treba ophoditi prema "detetu".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

Ono što smo još mogli videti na pomenutom snimku, jeste da se Kristina u jednom trenutku usled nedostatka vazduha onesvestila i pala. 

A koliko joj je teško palo ovakvo agresivno i grupo ponašanje njenog dečka, najbolje govori situacija u kojoj je uzela staklo da se reže po ruci. Srećom u ovoj zamisli je sprečio Neca, koji je došao do njih u pab.

 

Nakon celokupne drame, sitacija se smirila te su Golubović i Spalevićeva završili u istom krevetu, a da li će produkcija sankcionisani Golubovićevo nasilničko ponašanje, ostaje da vidimo. 

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP