Glas Javnosti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SEN-SEI: 'Nisam je davio, to je TEHNIKA koju sam učio 30 GODINA!'

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Nakon žestoke osude javnosti zbog agresivnog ponašanja prema ljubavnici Kristini Spalević, Golubović je pokušao da se opere na sve načine da nije nasilnik.

Tokom jučerašnjeg dana isplivali su snimci na kojima smo mogli da vidimo da Golubović čupa i guši svoju devojku Kristinu. Iako je Kristina pravila haos i lomila sve pred sobom, a Golubović je samo želeo da je umiri, njegovi metodi su bili previše agresivni. Ne samo da su gledaoci osudili ovaj njegov postupak, već su se i pojedine javne ličnosti, među kojima je bila i Kija Kockar, oglasile povodom ovakvog ponašanja. 

 

Kockareva je žestoko oplela po Golubovićevom postupku, naglašavajući da je takvo ponašanje ne samo za diskvalifikaciju, nego i za zatvor. 

Golubović je sinoć iskoristio priliku da javnosti objasni da on Kristinu nije davio, ali da zna da onesvesti čoveka za 9 sekundi. 

"Ja stavim ovde prst dečku i mogu da ga onesvestim. To je tehnika koju sam učio 30 godina," pravdao se Golubović.

 

Kako je ovaj opaki momak objasnio, on zna akupunkturne tačke, te tako može svakom da pusti krv iz uveta, nosa, oka. 

"Najjače tuče na ulici sam tako rešavao. Ona se tukla sa obezbeđenjem, bila je suicidna, histerična, odvratna, vulgarna, hteo sam da je smirim, uspeo sam za 8 sekundi, bila je u stanju labavosti, samo se nasmešila i to je bilo to," završio je svoje izlaganje Kristijan.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR