Glas Javnosti

PRETNJE BOJANI MALJEVIĆ ZBOG 'AIDE': Glumica dobila JEZIVE UVREDE! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumica Bojana Maljević napisala je na Tviteru da dobija jezive pretnje i uvrede zbog toga što je pred ovogodišnju dodelu Oskara poželela sreću i čestitala na uspehu ekipi filma "Quo vadis, Aida?".

-Pred dodelu Oskara sam poželela sreću ekipi filma #QuoVadisAida čestitala sam kolegama na uspehu, posebno mojoj koleginici Jasni Đuričić. To šta se nalazi u komentarima mog Tvita, ta vrsta uvreda i pretnji – jeziva je slika jednog dela Srbije danas. Stid, napisala je Bojana Maljević na Tviteru.

Ona je dodala da je strašno i kakve uvrede i pretnje iz Hrvatske dobija njena koleginica Nataša Drakulić.

Prestrašno je i kroz šta poslednjih nedelja i meseci prolazi scenaristkinja filma Dara iz Jasenovca, Nataša Drakulić, koja dobija iz Hrvatske stravične pretnje, uključujući pretnje smrću. Brojnost i načini na koje su moje kolege izložene riziku zbog svog rada, užasavajuća je", navela je Bojana Maljević.

-Koliko god se bilo kome od nas ova situacija ponavljala, uvek me iznova zabezeknu užasavajuće činjenice koje govore da se u skorije vreme ništa, ama baš ništa, neće promeniti. I da nema nama spasa, zaključila je ona.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR