Glas Javnosti

POSLE PAUZE FEĐA STOJANOVIĆ STAO NA POZORIŠNE DASKE: Zbog tumora mi je izvađen bubreg (VIDEO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Poznati Glumac Feđa Stojanović krajem prošle godine imao je ozbiljnu operaciju, a ovih dana ponovo je stao na daske koje život znače.

Stojanović je u bolnici proveo nekoliko dana, da bi potom bio pušten na kućno lečenje. Feđa se dobro oseća i nije bilo nikakvih komplikacija sa njegovim zdravstvenim stanjem, bez obzira na to što je operacija bila teža i rizična, i da je u jeku pandemija koronavirusa. Sve je na sreću proteklo bez komplikacija.

-Nisam baš hteo da se širi ta informacija, ali kad me tako lepo pitate, onda ću tako lepo i odgovoriti. Krajem 2020. godine operisao sam tumor na bubregu i jedan bubreg mi je odstranjen. Oporavljam se sa nadom da to sada neće da se proširi. Živim normalno i trudim se da se odmorim i ne uzbuđujem. Da mi nisu rekli da mi je odstranjen bubreg, ne bih ni znao”, kaže Feđa kroz osmeh potvrdio za Nova.rs..

Iako je oporavak posle ovakve operacije dug i težak, Feđa ne posustaje, već se i poslovno angažovao. Naime, on će u subotu odigrati predstavu kojoj se veoma raduje.

“Evo, u subotu imam prvu predstavu, tako da sam nastavio da živim normalno. Hoću da se ponašam normalno, ne želim ništa u svom životu da menjam i hoću i dalje da radim. Verujem da će biti bolje”, kaže Feđa Stojanović kojeg vedar duh ne napušta ni u ovakvim situacijama.

Podsetimo, glumac je ranije u jednom razgovoru za Nova.rs izjavio da se čuva od koronavirusa i da se pridržava svih mera predostrožnosti.

(Glas javvnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR