Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ OTKRILA DA JE ODBILA PLATU OD 250.000 DINARA: 'Vozim POLOVAN automobil, hoću da živim LUKSUZNIM ŽIVOTOM, zaslužila sam'!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Zbog iznenadnog otkaza na TV Hepi, voditeljka Jovana Jeremić glavna je tema medija. Posle otkaza, popularna voditeljka ne prestaje da šokira javnost.

Jovana je rekla kako je odlučila da odbije platu od 250.000 dinara na jednoj popularnoj televiziji.

- Odlučila sam da odbijem platu od 250.000 dinara. Meni plata nije presudna, ali jeste važna. Od svega toga, najvažnije je da ja ostanem dosledna sebi i svojim gledaocima. To znači da budem glas naroda u svojim emisijama, da budu zastupljene patriotske teme, da se ekranizuju nepravde običnog čoveka, jer sam novinar koji sluša i čuje patnju naroda. Važno je i da televizija na koju idem ima nacionalnu frekvenciju, jer će tu moći da se čuje glas naroda kroz mene. Znam u životu šta mogu da doprinesem televiziji na kojoj radim, jer se sve u šoubizu meri kroz novac - rekla je Jovana za Blic i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

 

-Živim kao podstanar, vozim polovan automobil. Nisam zaslužila da posle tolikog šera na toj televiziji živim takvim životom. Hoću da živim luskuznim životom, zaslužila sam - zaključuje Jovana Jeremić. 

 

Podsetimo, Jeremićeva tvrdi da je dobila pet ponuda za novi posao, ali da još nije odlučila gde će je gledaoci gledati od septembra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

 

- Deset godina sam radila na Hepi televiziji i ta televizija je meni u srcu. Ja sam tu počela, nastala, tu sam napravila svoje ime i prezime. Otvoreno je tržište, ja sam sada žena na tržištu. Imam pet ponuda sa pet različitih televizija. Sada sam u biznis prometu. Koliko daš, toliko dobiješ – rekla je Jovana u Amidžiju i napomenula kako je u igri i stan u elitnom naselju.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR