Glas Javnosti

JOVANA JEREMIĆ O PRELASKU NA DRUGU TELEVIZIJU I STANU U BEOGRADU NA VODI: Voditeljka OTKRILA zašto je napustila TV Hepi!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Jovana Jeremić je pre nekoliko dana dala otkaz na TV Hepi, gde je provela desetak godina. Voditeljka je sada otvoreno govorila o razlozima zbog kojih je dala otkaz.

-Deset godina sam radila na toj televiziji i ta televizija je meni u srcu. Ja sam tu počela, nastala, tu sam napravila svoje ime i prezime. Ponosna sam na to šta sam dala toj televiziji, ostavila sam veliki medijski kapital Hepi televiziji. Dala sam celu sebe. Nisam nijednog momenta povlačila ručnu, I duša i srce su bili podređeni tom poslu. Često kažem da sam bila venčana za tu televiziji, a ne za supruga i ćerku, rekla je Jovana i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

 

-U jednom momentu imaš prioritet. Meni je sada prioritet moje dete. Kad kažem moje dete, znači vreme koje mogu da provodim sa svojim detetom, to je pod jedan i pod dva - da svom detetu omogućim lagodan život koji ona zaslužuje, samim tim što ima majku koja toliko radi.  

 

Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li može da otkrije gde prelazi, Jovana je odgovorila: 

-Ja ne prelazim, ja dolazim da ostanem i da pobedim, to je velika razlika. Otvoreno je tržište, ja sam sada žena na tržištu. Sada sam u biznis prometu. Koliko daš, toliko dobiješ. 

 

Jeremićeva je prokomentarisala i glasine da je od televizije Pink dobila stan u Beogradu na vodi. 

-Vrti se nešto oko stana, da, rekla je Jovana u "Amidži šouu". 

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR