Glas Javnosti

GDE JE NESTAO PAKLENI KUVAR: Evo gde je i šta radi Saša Mišić! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Saša Mišić je bio prethodnih godina jedan od najpoznatijih TV kuvara u Srbiji. Već neko ga vreme nema na malim ekranima pa se mnogi pitaju gde je nestao "pakleni kuvar".

Kada je Jovica Jovičić postao novi “pakleni kuvar”, Sašu Mišića smo prestali da viđamo na ekranima. No, on je ostao veran svojoj poslovnoj priči, a to je prenošenje kulinarskog i menadžerskog zvanja. U međuvremenu je objavio i knjigu “Odiseja hrane: povratak na ognjište”, u kojoj, kako njegov izdavač kaže, otkriva svoju svestranu ličnost kuvara, viteza, bajkera, hadžije…

fb

Već mesecima Saša Mišić putuje po celom Balkanu, od mesta do mesta, od restorana do hotela, od banje do salaša, a sve to radi zbog snimanja svoje emisije „Turist Ekspert“, koja se prikazuje na televiziji „Balkan Trip“. Ovog puta nikoga ne grdi, niti nastoji da menja “ličnu kartu restorana”, već prikazuje realno stanje, ostavljajući gledaocima da zaključe da li im se tu dopada ili ne.

Očigledno je uspeo da ponovo osmisli poslovnu priču kakvu voli, a ne sumnjamo da mu je privatan život vrlo dinamičan, jer kako da bude drugačiji kad je ponosni tata osmoro dece. Da, dobro ste pročitali, “pakleni kuvar” je osmostruki tata, a razlika između njegovog najstarijeg i najmlađeg deteta je četrnaest godina.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR