Glas Javnosti

GALA VIDENOVIĆ OTKRILA TAJNU SA SNIMANJA FILMA BAL NA VODI: 'Desio se SKANDAL zbog INTIMNIH SCENA, nismo razgovarali DESET DANA'!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Jednu od najlepših jugoslovenskim glumica televizijska publika najviše pamti po serijalu „Žikina dinastija“ i ulozi Nataše, ali i po ulozi Ester u filmu "Bal na vodi".

Lepa plavuša igrala je zanosnu Ester, za kojom su žudeli muškarci, ali malo njih zna da je rad na ovom ostvarenju umalo prekinut zbog glumičine svađe s rediteljem Jovanom Aćinom.

Gala je imala svega 15 godina kada se našla u filmu o četiri drugara ludo zaljubljenih u drugaricu. Videnovićeva je morala da se suoči sa raznim izazovima na setu, iz među ostalog, i da se skine naga i glumi seks pred kamerama.

- Sa obnaženom scenom u vodi nisam imala poteškoća, shvatila sam to kao zadatak. Međutim, kada je trebalo da se snimim kako vodim ljubav sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali. Nije mi se dopalo kako je to Jovan Aćin zamislio! Pošto je Ester veoma mlada i reč je o njenom prvom seksu, smatrala sam da ne može da deluje kao da je iskusna. Nisam pristala na to, pa se desio skandal i Aćin je napustio snimanje. Nismo pričali deset dana - priseća se glumica i dodaje da je na kraju ipak snimila sporne kadrove.

- Svi su izašli napolje, a scenu sam odradila nasamo s partnerom, dok je direktor fotografije snimao. Jedna od najlepših srpskih glumica otkriva kako se uopšte našla u ovom kultnom ostvarenju.

- Snimala sam "Jagode u grlu", seriju "Vuk Karadžić" i film "Držanje za vazduh" i pokušala da upišem FDU... Ušla sam u uži izbor, ali me na kraju nisu primili. Tada sam rešila da dignem ruke od glume! Otišla sam na Brač i petog dana na moru zvonio je telefon. Zvali su me da dođem u Beograd jer se snimao „Bal na vodi". Nisam želela, ali su me ubeđivali da je uloga fenomenalna. I ekipa je bila odlična: Dragan Bjelogrlić, Žika Todorović, Milan Štrljić, Nebojša Bakočević, Goran Radaković... - priča Videnovićeva i ističe da je posle tri dana nagovaranja ipak prihvatila ulogu Ester.

NE PROPUSTITE

- Momci su već uveliko trenirali, veslanje i spremali se za film. Došla sam u Beograd, našla se sa ekipom filma i pitala ih kada počinje snimanje. Rekli su mi: "Prekosutra".

Gala naglašava da je joj je uloga Ester najdraža u životu. 

(Glas Javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR