Glas Javnosti

Dirljiv oproštaj bivše SUPRUGE MARKA ŽIVIĆA: To je talenat veći od glume, veći od same umetnosti! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Glumac Marko Živić preminuo je u 49. godini od posledica kovida, a publika u Srbiji pamtiće brojne uloge u kojima je briljirao. Njegova bivša supruga Nataša Pavlović, dirljivim rečima oprostila se od njega.

- Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od same umetnosti. Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu - napisala je ona i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

- Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. Smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi - napisala je Nataša Pavlović, bivša supruga Marka Živića.

Podsetimo, Marko Živić i voditeljka emisije "Praktična žena" Nataša Pavlović bili su u braku 4 godine i nakon razvoda ostali su dobri prijatelji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR