Glas Javnosti

ĆERKA NIKOLE KOJA NEVEROVATNO LIČI NA OCA: Ponosni glumac otvorio dušu o ŽIVOTNOM POZIVU koji je njegova mezimica odabrala! (FOTO)

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Čuveni glumac Nikola Kojo, koji se proslavio brojnim ulogama, sada više nego ikad provodi vreme da svojom porodicom. Oni su njegova najveća podrška i bogatstvo. Dok je jednom prilikom bio u samoizolaciji sa svojim pratiocima je podelio prelepu poruku i tim putem im se pohvalio kakav anđeoski glas ima njegova najstarija ćerka Ana.

Jedan od najistaknutijih glumaca na prostoru Balkana Nikola Kojo živi povučenim i porodičnim životom, a njegovu svakodnevicu lepšom i veselijom čine njegove dame: supruga Aleksandra i njihove tri ćerke — Ana i dve bliznakinje čija imena nisu poznata javnosti.

Prošle godine krajem marta i početkom aprila, brojni poznati srpski glumci su delili snimke na kojima kako govore dečiju poeziju i čitaju priče kako bi nas razveselili i pomogli nam da se lakše nosimo s teškom situacijom u kojoj su se našli i naša zemlja i svet zbog pandemije virusa korona. Nikola Kojo je, međutim, na umu imao nešto drugo.

On je, naime, uz pomoć svoje ćerke, izveo pesmu "Lepa Janja", a pre toga pozdravio pratioce rečima:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi)


-Dobar dan, moje ime je Nikola Kojo, ja sam glumac. Ovo je moja ćerka Ana, najstarija ćerka, moja prva ljubav. Ona će biti muzičar ako bude vredno učila i radila — otkrio nam je Kojo.

-Mi vam nećemo recitovati dečiju pesmicu, mi ćemo vam otpevati jednu tužnu ljubavnu pesmu, ali nećemo otpevati tužan kraj zato što su tako teška vremena i zato što verujemo da će se sve ovo završiti dobro i da ćemo svi biti zdravi i srećni — rekao je glumac držeći gitaru i zapevao sa svojom ćerkom.

Njegovi pratioci oduševljeni su talentom Nikoline mezimice, a među onima koji su iskoristili priliku da udele kompliment porodici Kojo je pevač i njegov imenjak NIkola Rokvić, koji je napisao:

 -Ulepšali ste mi veče! Divno, ćera peva kao anđeo!

Devojčica je istinski talenat, anđeoski glas joj ne nedostaje. Predivni su oboje. 

(Glas javnosti)

 


 
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR