Glas Javnosti

Vućić o ubistvu karatiste: Mi znamo ko je izvršio likvidaciju gospodina Miloševića

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da policija opeartivno, nedvosmileno, ne samo da ima saznanja već i dokaze o ubistvu karatiste Vlastimira Miloševića 2017. o kojem je danas saslušana bivša sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

- Mi znamo ko je izvršio likvidaciju gospodina Miloševića, ja sam o tome više puta govorio, ali da ne bismo vršili pritisak na naše državne organe ne moramo o tome da govorimo. Policija ima neposredne i posredne dokaze - kazao je Vučić gostujući na Tv Prva.

Prema rečima predsednika, poslednjih devet meseci nismo imali nijedno mafijaško ubistvo u Srbiji

- Zadovoljan sam što smo uspeli da toj velikoj kriminalnoj hobotnici odsečemo glavu. Veljko Belivuk je imao i svoje nadređene, pre svega iz Crne Gore. Mi smo pratili tragovi, i baš povodom ubistva Vlastimira Miloševića, ko je donosio novac. Sve moramo da prepustimo nadležnim organima, da oni rade svoj posao.

Na pitanje zašto je bilo potrebno četiri godine da do ovog hapšenja dođe, Vučić je rekao da „ne možete da hapsite kada vi hoćete“, i da je danas „neko iz policije odlučio da progovori o tome“, ponudio iskaz i da je posle toga hapšenje moglo da se izvrši.

Najavio je i da će u danima i nedeljama pred nama "biti još hapšenja i ubica i njihovih pomagača u vezi sa različitim predmetima", vezanih za klan Veljka Belivuka, ali i ostale klanove.

Dodao je i da je Belivukov klan oni imao svoje nadređene, "pre svega iz Crne Gore odakle taj klan dolazi".

Vučić je izrazio zadovoljstvo što se prethodnih devet meseci u Srbiji nije dogodilo, kako je rekao, nijedno mafijaško ubistvo.

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović je danas uhapšena i privedena na saslušanje u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR