Glas Javnosti

TOMISLAV MOMIROVIĆ 'LIK KOJI (NE)ZNA ŠTA PRIČA': Do kada će se ređati ispadi TOME MONE koji puteve plaća 'KILOMETRIMA'? (VIDEO)

Politika
Autor: Glas Javnosti

Ministar građevine, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović u žižu javnosti uglavnom dospeva neslavno. Reči ovog ministra biće upamćene po tome što nemaju apsolutno nikakvog smisla, a čovek koji priča da se putevi finansiraju kilometrima obavlja jednu od vodećih funkcija u našoj zemlji.

Podsetimo se Momirovića kako drži lekcije direktoru "Puteva Srbije" Zoranu Drobnjaku i putarima koji je izazvao smehotres i lavinu komentara na internet, a nakon toga isplivao je i nastavak kada Toma Mona misli da su ugašene kamere.

Na tom snimku mogli smo da vidimo Momirovića u elementu kako psuje i moli da ga "ne prodaju", a potom i kako se smeje uz tapšanje po ramenu sa Drobnjakom.

Ipak, Momiroviću ova sramota nije dovoljna i nije naučio da se kao javna ličnost ipak pojavljuje samo kada mora. On je odlučio da se još koji put oproba pred kamerama, za koje je ovaj put znao da su uključene u emisiji “Dnevni red” na TV B92.

Njegovo gostovanje u ovoj emisiji masovno se deli na društvenim mrežama, a kako pišu neki korisnici, ljudi ne znaju da li da se smeju ili da plaču.

On je ovde naveo da put košta 470 “kilometara”, te da će sve biti završeno do “2003. godine”, ali i da on nije “lik”. Nije potrebno nabrojati sve nepovezane i besmislene rečenice jer ih možete pogledati u videu koji je trenutno najpopularniji na društvenim mrežama:

Podsetimo, Momirović je i nedavno za skupštinskom govornicom rekao da su tokom 2001. godine na vlasti u Srbiji bili “opskurni likovi iz zemunskog i surčinskog klana”, a tako i dokazao da, kao ni danas, ni tada nije bio upućen u dešavanja na političkoj sceni u Srbiji.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR