Glas Javnosti

SNIMAK JAČI OD ODBRANE! Srpska lista ruku pod ruku sa ROSU (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi kako visoki funkcioner „Srpske liste“ Igor Simić i predsednik opštine Zubin Potok (u tzv. „kosovskom sistemu“) Srđan Vulović tokom noći obezbeđuju nesmetan prolaz i smenu jedinica ROSU na administrativnim prelazima Brnjak i Jarinje.

- Na jednom od snimaka se vidi i da Srđan Vulović rukom daje znak osobama koje stoje kraj parkiranih vozila, nakon čega pripadnici specijalnih jedinica tzv. „kosovske policije“ pod punom opremom i sa dugim cevima nesmetano prolaze kroz „barikade“. Vulović obezbeđuje Rosu da zamene smenu (da dođu novi sveži). Zbogom pameti. Narode ne nasedajte na njihov dogovor“, napisao je na Fejsbuku Ivan Miletić.

 

Bivši odbornik opštine Severna Mitrovica (u „kosovskom sistemu“) Marko Jakšić prokomentarisao je da je posle objavljenih snimaka sve jasno:

„Igrokazi obe strane trajaće još neki dan, na kraju će reciprocitet biti ukinut ali posle ukidanja KM tablica, i dozvole da RKS idu po ostatku Srbije bez ZSO“, napisao je Jakšić.

 

(Glas javnosti/NSPM) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR