Glas Javnosti

Skupština grada Beograda: Odbornici u klupama za 10 do 15 dana

Politika
Autor: Glas Javnosti

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević najavio je danas da očekuje da se za 10 do 15 dana odbornici vrate u odborničke klupe.

Naveo je da predstoji sastanak sa predstavnicima Gradskog zavoda za javno zdravlje zbog neophodnih preporuka za rad parlamenta.

Nikodijević je rekao da se postojeće tehničke mogućnosti Skupštine grada moraju prilagoditi novonastaloj situaciji, ističući da će se ispoštovati sve preporuke struke, saopštila je Gradska uprava.

Kada su u pitanju obaveze komunalnih sistema, naveo je da Gradska čistoća redovno prazni kontejnere, čisti i dezinfikuje ulice i da Gradsko zelenilo održava parkove, kosi ih i da se prema preporuci epidemiologa oni dezinfikuju dva puta sedmično.

Dodao je da Zavod za biocide obavlja redovnu deratizaciju, kao i dezinfekciju ulaza, a te poslove obavljaće sve dok bude trajala epidemija.

Nikodijević je zahvalio svima koji se pridržavaju propisanih mera i ocenio da javni gradski prevoz funkcioniše dobro, te da je od juče uvedeno novih 20 autobusa na 15 linija, kako bi se povećao broj polazaka i dodatno smanjio broj putnika u vozilima.

Izvor: B92

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR