Glas Javnosti

JEZIVI SNIMAK UBISTVA PRIKAZAN NA PINKU! Vučić: Karatista Vlastimir Milošević ubijen samo zato što je sprečavao Velju Nevolju da zaposedne splavove! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Aleksandar Vučić gostuje na Televiziji Pink gde govori o najvažnijim temama, a otkriće i do sada nepoznate detalje o klanu Veljka Belivuka i njegovoj sprezi sa medijima i pojedinim političarima.

Tokom emisije biće prikazani i dosad neviđeni snimci i materijali koji svedoče o brutalnim zločinima kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Tačnije, prikazano je jezivo ubistvo koje se desilo u centru Beograda, a kada je ubijen Vlastimir Milošević.

- Govorimo o sukobu dva klana, pri čemu ovaj mladić nema veze sa tim. Škaljarski i Kavački klan. Tu ima i biznisa, ekonomsko politička pozadina i slično. Ovaj događaj je važan jer predstavlja veliki problem. Ranije smo imali ubistvo - rekao je Vučić nakon što je prikazan snimak.

Vučić je pojasnio da je karatista Milošević ubijen samo zato što je sprečavao Velju Nevolju da zaposedne splavove.

- Smetao im je da unose drogu na splavove. Neke od njih je pretukao jer je bio fizički jači. Inače je bio kum Marka Miljkovića koji se čak i hvalio da je kralj jer je ubio dva svoja kuma - rekao je Vučić. Predsednik je objasnio da su Belivuk i Miljković uhapšeni na osnovu bioloških tragova i da ih je uhapsio inspektor Dejan Jović.

- Morao je da bude pometlan iz policije jer ih je uhapsio - rekao je Vučić i dodao da su Belivuka čuvali ljudi iz policije i da volšebno dolazi do kontaminacije dokaza. Njegovo protivzakonito prisluškivanje je počelo kad je postavio pitanje kako je moguće da su dokazi uništeni.

- Ta osoba sa kojom se sprijateljio Miljković slala je poruke Šarcu, Vukićeviću da bi se oni obračunali sa njima. Potom sledi njihovo mučenje i gromozorna likvidacija. Oni su tražili posebne metode mučenja. To su bile teške muke, to je bio njihov način likvidacije. Šarac je potom ubijen u tržnom centru u Beogradu jer nije hteo da se pojavi kod Veljka Belivuka. Oni imaju satove koji snimaju i ton, oni znaju šta je kontra-pratnja -rekao je Vučić.

Predsednik je rekao da više 'nema igre sa državom'.

- Ovo što ćemo sada pokazati je jedna od najodvratnijih fotografija i više nećemo pokazivati. Videćete da nismo preterivali kada smo govorili o ćevapima i stravičnim zločinima - rekao je Vučić.

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Veljka Belivuka i još dvojicu okrivljenih od optužbi za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića, koji je ubijen na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta 2017. godine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR