Glas Javnosti

PALMA OBJASNIO šta to ZAMERA ministarki Matić: 'Imam iskustva, ja sam PRVI IMAO TELEFON, a ona se igrala sa LUTKAMA'

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palm je na današnjoj sednici Skupštine govorio o "štetnosti" društvenih mreža po decu i da zbog zatvaranja više sede kod kuće, a potom se osvrnuo na brojna druga pitanja. Marković je pojasnio kasnije danas današnju debatu sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanom Matić.

. Ministarki Tatjani Matić obratio se, kako kaže,jer je upitanju njen resor, smatrajući da bi ona trebalo da reaguje.

Upitan da prokomentariše šta zamera ministarki Matić, nakon današnje sednice Narodne skupštine na kojoj su razmenjivali argumente povodom Predloga zakona o potvrđivanju Ugovora o zajmu (projekat izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima), između Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj, predsednik JS Dragan Marković Palma kaže: "Ne zameram joj ništa, osim da se kao ministar bavi onim što joj je u opisu posla", piše B92.

-Problem je i u tome što građani poznaju samo četiri ministra iz vlade, a ako želiš da te građani upoznaju, moraš da pričaš o problemima. Sve što sam danas rekao u skupštini, potvrdila je. Nismo se svađali. Međutim, ona je izgleda bukvalno shvatila sve ono što sam joj rekao- navodi Palma.

-Rekao sam joj da su nam deca kod kuće zbog mera, da od kuće prate nastavu i da bi trebalo da im smanjimo pristup društvenim mrežama jer tamo ima i lažnih, skrivenih profila.-

Osim toga, kako kaže, sledeća zamerka je išla u pravcu toga "zašto rade veći marketi, a ne STR radnje", objašnjava Palma.

-Takođe sam je upitao kako je moguće da nam rade veliki marketi, a ne rade STR radnje. Na ovakav način mi uništavamo porodični biznis, jer verujem da se 50 odsto mušterija više tamo nikada neće vraćati- navodi.

Za njega je cela ova situacija jedno neformalno vanredno stanje, istakao je.

-Kako ćemo zaraditi pare za našu ekonomiju, ako ne radimo?- pita a zatim dodaje:

-Za razliku od ministarke Matić, imam iskustva i nisam hteo da joj kažem da se ne naljuti, ali sam prvi koji je u centralnoj Srbiji imao mobilni telefon, dok se ona igrala sa lutkama- navodi Palma.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR