Glas Javnosti

KAKO JE PROFESOR IZ AFRIKE ZAPUŠIO USTA MAKRONU: Kod vas je normalno da DEVOJČICE idu od kreveta do kreveta, a MUŠKARAC SPAVA SA MUŠKARCEM!

Politika
Autor: Glas javnosti

Prilikom jedne od poseta Africi, francuskog predsednika Emanuela Makrona 2018. godine, evropski lider govorio je na univerzitetu Gvineje u glavnom gradu Konakriju, kada je na njegov krajnje uvredljiv i snishodljiv govor prema afričkom narodu, odgovorio jedan od profesora univerziteta Amadu Duno i svojim argumentima ga postideo i doslovno "zapušio usta".

- U zajednicama koje neplanirano rađaju 7-8moro dece koliko god milijardi investirate nema progresa - počeo je Makron svoje izlaganje i završio činjenicom da je rađanje dece civilizacijsko pitanje, te da je "Afrika bogata ali zaostala..."

Kada je završio, jedini koji se odvažio da mu odgovori bio je profesor sa Ahmedu-ding, amadu Duno:

- Afrikancima ne treba civilizacija razvrata. U Vašoj exelencijo predsedniče civilizaciji je normalno da muškarac spava sa muškarcem, žena sa ženom, da mlade devojčice idu od kreveta do kreveta, gazeći devičanstvo i svoju čast i takve kasnije (ako) rađaju potomstvo u kojem je sve neljudsko dozvoljeno i pohvalno, normalno je da supružnici, pa i predsednici imaju više ljubavnica i ljubavnika, žena čak vodi ljubav i sa svojim psom. Normalno je da žena nastavnica zavede učenika i odvede ga u krevet, a po godinama može majka da mu bude, normalno je da brutalno zlostavljaju roditelje i da ih oteraju u staračke domove a onda ih i zaborave - rekao je Duno a onda nastavio:

- Afrikancima ne treba civilizacija koju donose takvi kao vi, Afrika je najbogatiji kontinent, njen gorući problem je Vaša zemlja i slične koje su posle monstruozne višestoletne pljačke ostavile vazalske institucije; banke i kompanije koje brutalno pljačkaju i odlivaju bogastva u Pariz i druge gradove. Sav očaj Afrike dolazi iz Francuske i sličnih zemalja koje vešto nalaze izdajnike među nama da vama služe. Afrika se mora osloboditi Vas, kao sto se oslobodila Azija svojih kolonijalnih ugnjetavača. Francuska nije naše rešenje, Francuska je naš najveći problem! - zaključio je on, a njegove reči naišle su na široko oduševljenje širom slobodarskog sveta koji ne podržava razvratne ideje Zapadne Evrope.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR