Glas Javnosti

Izbori za predsednika Srbije i narodne poslanike 3. aprila 2022?!

Politika
Autor: Glas javnosti

Sastanak između predstavnika partije je trenutno u toku, a na tekst sporazuma treba da daju svoje mišljenje predstavnici opozicije.

Redovni izbori za predsednika Republike i za odbornike u Skupštini grada Beograda i vanredni izbori za narodne poslanike biće održani 3. aprila sledeće godine.

Ovo se, kako saznaju "Novosti", nalazi u predlogu sporazuma između vlasti i opozicije u međustranačkom dijalogu o izbornim uslovima koji se vodi bez prisustva stranaca.

Sastanak između predstavnika partije je trenutno u toku, a na ovaj tekst sporazuma treba da daju svoje mišljenje predstavnici opozicije.

Kako je ranije najavio predsednik Skupštine Ivica Dačić, do kraja sledeće sedmice trebalo bi da se dogovori finalni teksta i sporazum sa stankama koje nisu želele da o izbornim uslovima razgovaraju u prisustvu stranaca, a taj dogovor bi se primenjivao od početka oktobra.

Prema navodima medija današnjem sastanku u ime vladajuće koalicije prisustvuju Ivica Dačić i Vladimir Orlić, a učestvuju i lider Dveri Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski iz Zavetnika i predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR