Glas Javnosti

VERA IMA 74 GODINE i skoro ne izgleda DAN STARIJA od svoje ćerke koja ima 30: Izgledaju kao BLIZNAKINJE - a kad vidite fotku poželećete taj ELIKSIR MLADOSTI

Život
Autor: Glas javnosti

Vera Vang je ponovo zapanjila fanove svojom mladalačkom lepotom dok je slavila 30. rođendan svoje ćerke. Korisnici društvenih mreža su nahvalili "neverovatne gene" majke i ćerke dok se šale da izgledaju kao "bliznakinje".

Vera Vang ima 74 godine i poznata je po tome što drži ključ od izvora mladosti - za koji tvrdi da je vodka - i godinama se razmeće svojim mladalačkim izgledom.

Sada je Vera - koja je dugo bila hvaljena zbog svoje zategnute fizičke građe i besprekornog tena - izazvala još jednu lavinu komplimenata nakon što je objavila seriju fotografija na kojima slavi svoju ćerku Džozefinu Beker na njen 30. rođendan, a na kojima su se duo mame i ćerke pohvalio svojom lepotom.

Ljudi su preplavili odeljak za komentare na fotografijama i hvalili su "nestvarne" Vang gene dok su označili Džozefinu i Veru kao "bliznakinje" - i iako je 30-godišnjakinja jedna od dve usvojene ćerke, jasno je da je modna dizajnerka otkrila Džozefini sve njene tajne uz pomoć kojih prkose godinama.

Modna ikona se u ponedeljak oglasila na Instagramu kako bi svojoj ćerki poslala dirljivu poruku na njen poseban dan. Fotografiju Džozefine je napisala:

- Mojoj prelepoj ćerki Džozefin. Tako sam oduševljena što sam proslavila tvoj 30. rođendan sa tobom! Tako sam ispunjena ponosom.

Pored fotografije Džozefine kako lepo sedi, Vera je podelila i porodičnu fotografiju na kojoj su bile Verine usvojene ćerke, uključujući najstariju ćerku Sesiliju (33), kao i njihovog oca Artura P. Bekera. Poslednji snimak u nizu slika bio je selfi dizajnerke, na kojem je pokazala svoju upečatljivu kosu i blistavu kožu. Obožavaoci nisu mogli a da ne preplave dizajnerku rečima hvale.

"30?! Kunem se Bogom, na prvi pogled mislila sam da ima 18 godina. Ona ima tvoje dobre gene! Čestitam ti i rođendan i dobre gene", "Vaši geni su nestvarni" i "Srećan rođendan tvojoj prelepoj ćerki! Vau, izgleda mlađe baš kao njena mama! Neverovatni geni", samo su neki od komentara.

Glas javnosti / P04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR