Glas Javnosti

OVO SU ZNAKOVI DA VAS PARTNER VARA: Ovih osam znakova će vam otkriti sve!

Ljubav
Autor: Glas Javnosti

Vrlo često u brakovima i ljubavnim vezama postoji sumnja u vernost partnera. Dešava se da osećanja jenjavaju, pa da se utočište traži na nekom drugo mestu, a prema nekim istraživanjima ovo su znakovi da se upravo to dešava.

Provodi manje vremena sa vama

Partner koji je neveran često koristi izgovore kao što su prekovremeni rad, kasni sastanci, poslovne večere i druge obaveze, kako bi imao vremena za drugu ženu. Ovo je posebno sumnjivo tokom pandemije, kada većina ljudi nema dodatne aktivnosti.

Nema nežnosti

Vaš seksualni život se drastično promenio. Ne želi da se mazite, ne pokazuje bliskost kao što je to nekada radio, izbegava seks. A možda mu je libido veći nego ikad, pa inicira nove poze i stvari koje je ranije izbegavao. Da biste utvrdili da li neko laže, uporedite njegovo uobičajeno ponašanje sa trenutnim. Što su veća odstupanja, veća je i šansa da je parner neveran.

Foto: Pixabay

Mnogo više brine o svom izgledu

Neveran partner obično počinje da kupuje novu garderobu, menja frizuru ili počinje da vežba jer želi da bude privlačan i drugim ženama. Iznenadna želja da izgleda što bolje prilično je sumnjiva.

Sitnice u automobilu

Suvozačko mesto je pomereno ili ste našli nepoznatu vlas kose na sedištu? Možda je na radiju podešena stanica koju inače ne slušate? Ako sumnjate na prevaru, potražite dokaze u automobilu.

Promene u ponašanju

Neveran partner često zauzima odbrambeni stav kada ga pitate gde je bio. Može sve da okrene protiv vas i optužuje vas da ste nesigurni, posesivni ili previše zabadate nos u njegov život. Neveran partner zbog osećaja krivice ima kratke živce. Odjednom počinju da mu smetaju stvari koje mu do tada nisu smetale.

Foto: Pixabay

Sakrivanje telefona

Primetili ste da više ne ostavlja uključen mobilni telefon dok je sa vama? Ponekad napusti sobu kako bi obavio telefonski razgovar ili kaže nešto čudno nakon što dobije poruku. Pripazite i na pozive tokom noći. Ako imate pristup njegovom telefonskom računu, pregledajte ga. Potražite nepoznate telefonske brojeve koji se ponavljaju. (Pročitaj: Šta kažu eksperti: Kada treba priznati prevaru partneru)

Veća potrošnja novca

Možete primetiti da vas partner vara ako je u poslednje vreme često bez novca. Pripazite da li plaća račune gotovinom ili češće novac podiže na bankomatu, kako bi prikrio papirni trag.

Preterano interesovanje za vaš raspored

Ako partner iznenada želi da zna sve detalje o vašem dnevnom rasporedu, to je još jedan signal za paljenje crvene lampice.

(Glas javnosti/Lepota i zdravlje)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR