Glas Javnosti

"VUČIĆA I NJEGOVOG BRATA UPOZNAO SAM DOK SU SE ŽESTOKO TUKLI NA STADIONU": Đuka se PRISETIO prvog susreta s PREDSEDNIKOM - Pokazao sam mu kartu STRANKE

Vesti
Autor: Glas javnosti

Igrom slučaja Aleksandra Vučića sam upoznao na stadionu, ne verujem da se on toga seća. Bila je strašna tuča na Zvezdinom severu.

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović izjavio je da je upoznao predsednika Srbije Aleksandra Vučića na stadionu tokom tuče na Zvezdinom severu.

Portal Istinomer preneo je danas izjavu Vladimira Đukanovića, narodnog poslanika iz redova SNS, o tome kako se upoznao sa svojim šefom. Sve se, kako je rekao, dogodilo na stadionu.


Igrom slučaja Aleksandra Vučića sam upoznao na stadionu, ne verujem da se on toga seća. Bila je strašna tuča na Zvezdinom severu. On i njegov brat žestoko su se tukli sa jednom grupom navijača. Bio sam član stranke tada. Pravo da ti kažem bilo je neverovatno kako su se oni držali. Masa je na njih nagrnula, on sa društvom i bratom, ne da su se držali nego su im čak posle i ti navijači sa kojima su se tukli prišli i rekli ovo nikada nismo doživeli, svaka čast“, rekao je Đukanović, a potom je ispričao kako je prišao Vučiću.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR