Glas Javnosti

Sloboda Mićalović je bila u vezi sa poznatim rediteljom, sada muž naše poznate glumice

Kultura
Autor: Glas javnosti

Pre nego što je uplovila u bračne vode s Vojinom Ćetkovićem glumica je bila u dugoj vezi s poznatim rediteljem.

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših srpskih glumica, a godinama je u srećnom braku s kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim ima dve ćerke. Iako privatan život drži dalje od očiju javnosti neke stvari nije uspela da sakrije. Jedna od njih je dugogodišnja veza s rediteljem Jugom Radivojevićem.


Jedan od naših najuspešnijih pozorišnih reditelja pre Slobode bio je u vezi s glumicom Milenom Vasić, koje je kasnije postala i njegova supruga. Iako Mićalovićeva nikada nije javno govorila o vezi s Jugom, reditelj je odlučio da prekine tišinu i progovori o svemu.


Foto: instagram

-  Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - rekao je Radivojević jednom prilikom.


Foto: instagram

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR