Glas Javnosti

BOSILJČIĆ O ODABIRU ŽENA: Evo i koju bi glumicu mogao da zamisli u Jorgovanima umesto Slobode

Kultura
Autor: Glas javnosti

Scena iz filma kada dvoje glumaca pevaju hit "Kad zamirišu jorgovani" preplavio je društvene mreže.

Film "Jorgovani" premijerno prikazan na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu oduševio je publiku iako nije osvojio nijednu nagradu u okviru takmičarskog programa FEST-a. Reditelj Siniša Cvetić vratio je na velika vrata omiljeni srpski glumački par Ivana Bosiljčića i Slobodu Mićalović, koji su ogromnu popularnost stekli u seriji "Ranjeni orao".

Posle 15 godina ponovo su stali pred kamere i dočarali priču "Jorgovani" o kojoj bruje društvene mreže, a pravi "bum" napravila je scena u kojoj dvoje glumaca peva hit "Kad zamirišu jorgovani". Ipak, Bosiljčić je uspeo da nađe zamenu za svoju partnerku, a njegov odgovor pokazao je da glumac nije nimalo naivan, te da ima stvarno dobar ukus kada su žene u pitanju.

Naime, Ivan je imao simpatičan odgovor na pitanje - ko bi mogao da zameni popularnu Bobu?


Slobodu bi jedino mogla da zameni Monika Beluči - odgovorio je Ivan i aludirao na saradnju dve glumice u filmu "Na mlečnom putu" Emira Kusturice.

Eventualno bih se oslonio na Kusturičin ukus, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto - s osmehom je priznao Ivan tokom gostovanja u pomenutoj emsiji.

Podsećamo, Monika Beluči i Sloboda Mićalović zajedno su igrale u filmu "Na mlečnom putu" čuvenog reditelja Emira Kusturice. Tada su prvi put sarađivale, a iz te saradnje rodilo se i veliko prijateljstvo. Fatalna Belučijeva neretko komentariše Slobodine fotografije na Instagramu i ostavlja emotikone u obliku srca, što dodatno potvrđuje koliko su se dve glumačke dive zbližile tokom ovog snimanja.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR