Glas Javnosti

ŠOKANTNA ISPOVEST MILETA KITIĆA: "Plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ovo sigurno niste mogli da očekujete od njega

Proslavljeni folk pevač, Mile Kitić, uživa u skladnom braku sa pevačicom Martom Savić, a kruna njihove ljubavi je ćerka Elena Kitić.


Iako je danas porodični čovek, sa vanvremnskim hitovima i bogatom karijerom, jednom prilikom je progovorio otvoreno o svojoj prošlosti, kao i prvom intimnom odnosu koji je imao, a detalji priče koje je ispričao su doslovno zgranuli mnoge.

- S tom Nadom iz Čikaga bilo je pola pevača mlađe generacije i bez obzira na to što sam bio dete, morao sam da popijem da bih legao s njom. Imala je mnogo love i plaćala bi za intimni odnos po 1.000 dolara. Uradio sam to za desetku. Posle mi je kupila neki sat od 7.000 dolara koji sam prodao Ciganinu za upola manje love- rekao je Kitić jednom prilikom za Novu.

Kitić nikada nije skrivao da je imao ljubavnice tokom života, te da je i nakon što se oženio ima dosta žena.


- Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam - rekao je Kitić.

MIle je otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.

- Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice - rekao je on.


Podsetimo, u medijima je odjeknulo da je navodno otac Mace Diskrecije popularni pevač, jer je njena majka izjavila da je Senadin otac oženjen i da je poznati pevač, kao i da joj je dao novac da prekine trudnoću.



Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR