Glas Javnosti

Porodica i prijatelji ispratili legendarnog ĐORĐA MARJANOVIĆA na večni počinak: Sigurni smo da se sad šeretski smeje slušajući sve ove govore (FOTO+VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Legendarni pevač Đorđe Marjanović koji je preminuo 15. maja u 90. godine sahranjen je danas u prisustvo porodice i prijatelja na beogradskom Novom groblju

- Silno sam želeo da vidim još jednom kako očev sako završava u publici ili iznad naših glava, kazao je Marko Marjanović, sin legendarnog Đorđa Marjanovića na današnjem komemorativnom skupu u Skupštini gradaPosle divnih reči koje su o Đorđu Marjanoviću izgovorili Minja Subota, Nikola Rackov, Nada Pavlović, Jovan Maljoković u ime porodice od svog oca, koji je preminuo 15. maja u 90. godini, oprostio se i sin Marko. Nakon dirljivih oproštaja kolega i prijatelja Marjanovićev sin osetio je potrebu, kako je priznao, da „izgovori samo nekoliko reči“, piše Nova.

- A mislim da bi moj otac od mene to i očekivao. Siguran sa da se sad šeretski smeje slušajući sve ove govore… Ovo je prvi put da slušam njegov glas u jednoj sali, jednoj dvorani, a da njega ne vidim – kazao je Marko Marjanović.

Foto: Fonet

Priznao je i kako sve nešto „čeka“, misleći da će legendarni pevač da se „iza nekih vrata pojavi“:

- I mislim da će da dođe do bine, ispred vas, i da zapeva tužno, radosno, zaljubljeno, da pusti suzu ili prepusti publici da peva stihove njegovih pesama. Silno sam želeo da vidim još jednom kako njegov sako završava u publici ili iznad naših glava – kroz suze je kazao Marjanović.

A onda je smogao snage i ocu uputio poslednju poruku:

- Siguran sam da na ovoj svojoj „poslednjoj turneji“ raduješ neku novu publiku. Srećan ti put. Čekaju te novi obožavaoci, a stari te nikada neće zaboraviti. Hvala ti na svemu!

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR