Glas Javnosti

DRAMATIČNA SCENA NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Stjuardesa ISHISTERISALA! Doživela nervni slom u avionu "Er Srbije" (VIDEO)

Kultura
Autor: Glas javnosti

Putnici aviona "Er Srbije" našli su se večeras u šoku kad im se sa zvučnika iz aviona obratila stjuardesa koja je doživela.   

Na Tviteru se pojavio video-snimak na kome se stjuardesa nervnom rastrojstvu, koja se povišenim tonom obraća putnicima.

 Na snimku se stjuardesa se putnicima obratila na srpskom jeziku sledećim rečima:

– Nema tog putovanja gde može da se ode, Kušadasi ol inkluziv, Turska, 45 minuta Tivat, nema! – u naletu nervoze rekla je stjuardesa, vidno revoltirana.

– Moraš da naučiš da živiš sa tim! – rekla je povišenim tonom stjuardesa.

Potom je zamolila putnike da, kako kaže, puste sreću da prođe kroz njihovo telo.

Video je izazvao lavinu komentara na društvenoj mreži, što komičnih, što onih koji odaju vidnu zabrinutost za putnike koji su u tim trenucima zasigurno bili krajnje zbunjeni postavkom ove žene.

U posao stjuardese se ubraja i krajnja ljubaznost prema svakom putniku, strpljenje kao i razumevanje svih njihovih potreba.

Neki od komentara su urnebesni, što pokazuje da su se mnogi nasmejali na čitavu scenu, ali ako bolje razmislimo, putnicima je u tom trenutku zasigurno bilo krajnje neprijatno.

– Isuse, šta je ovo, kako je pilot? – bili su neki od komentara.

Neko je napisao:

– Nadam se da je pilotu bolje. Stvarno, šta je ovo? – što ukazuje da se nešto zaista dogodilo pilotu što je izazvalo ovakvu reakciju stjuardese.

Reč je zapravo pozorišnoj predstavi "Putovanje izvan središta zemlje", a komad se odvija u autobusu i avionu. Kreće se sa Dorćola, prolazi kroz Novi Bgd i gde se gledaoci upoznaju sa njegovom istorijpm od radnih akcija pre 70 god. preko Prvog samita Pokreta nesvrstanih pre 60 god. do cveća koje je sa nadvožnjaka padalo na tenkove pre 30 god.

Predstava se daje u okviru Belefa, a režiju potpisuje Vladimir Aleksić, dok tekst su radie dramaturzi Maja Todorović, Olga Dimitrijević i Dimitrije Kokanov.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR