Glas Javnosti

ONA ĆE GLUMITI DADU VUJASINOVIĆ: Već igrala novinarku u "Ubicama"

Kultura
Autor: Glas javnosti

RTS je za jesen pripredio veliki dokumentarno-igrani projekat "Srce zločina" o životu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića. Prva epizoda bavće se ubistvom poznate novinarke lista Duga Dade Vujasinović (30) koja je umrla 1994. u svom stanu pod dosad još nerazjašnjenim okolnostima. Ulogu Dade igraće Jovana Stević koja je već glumila novinarku u serijalu "Ubice mog oca"

Mlada glumica Jovana Stević, srpskoj javnosti poznata je po ulozi kontroverzne novinarke u serijalu "Ubice mog oca" igraće novinarku Duge Dadu Vujasinović, a mlada umetnica je pre nego što je završila glumu diplomirala menadžment u umetnosti i novinarstvo. Zatim je u 31. godini upisala i glumu u klasi Vide Ognjenović i Ivana Bosiljčića na Fakultetu savremenih umetnosti.

- Četvrti put igram novinarku, a ovo je prvi put moja glavna uloga - kratko je rekla Jovana za Kurir, koja nije mogla da na otkrije više detalja o samoj seriji.

Inače scenario za seriju napisao je mladi reditelj Bojan Vuletić, reditelj filma "Rekvijem za gospođu J" sa Mirjanom Karanović u glavnoj ulozi.

Glas javnosti već je pisao o detaljima ove serije a više podataka o tome možete pronaći putem ovog linka.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR