Glas Javnosti

NE IDEMO U TOKIO! Ove reči sve kažu: SRAMOTA! Igrali smo kao go*na! Srpski košarkaš pomenuo i MILOŠA TEODOSIĆA!

Košarka
Autor: Glas Javnosti

Srbija nije uspela da se plasira na Olimpijske igre, a najoštriji u kritikama svoje i igre celog tima bio je Nemanja Bjelica.

Rekao je da je neodlazak nacionalnog tima u Tokio katastrofa, uputio je izvinjenje navijačima i bez autocenzure govorio o reprezentaciji.

"Igrali smo kao g**na... I ja sam kriv, sa ovakvim pristupom ne možemo da igramo košarku. Izvinjavam se narodu, valjda smo nešto naičili iz ovoga. Bolji tim je pobedio, ovo je sramota", izjavio je iskreno Bjelica i dodao:

"Blago je reći da je ovo neuspeh. Ovo je katastrofa jer se od nas očekuje da pobedimo. Hteli smo da usrećimo naš narod. Ja mogu ovom prilikom, ako to nešto znači, da se izvinim, da preuzmem odgovornost. Nikad nisam bežao od toga. Mislim da to nije poenta".

Reprezentativac Srbije posle svega razmišlja da se oprosti od reprezentacije.

"Ne bežim od odgovornosti. Ja isto treba da se zapitam da li uopšte treba da igram više, da li ima smisla da igram. Nije problem biti deo neuspeha, nego očigledno ne mogu da pomognem ekipi. To nisam uradio", dodao je on.

Ponovio je da je bolja ekipa pobedila i da Srbija nije zaslužila da se nađe na Igrama.

"Mogao bih da pričam sat vremena, ali ne vredi... Moramo da budemo primer na terenu. Mala smo zemlja, moramo da budemo primer celoj naciji, a večeras nismo bili tim. Ovo nije šala, igranje za reprezentaciju nije šala, ali očigledno nešto ne štima", rekao je on.

Dao je i primer katastrofalne igre.

"Ljudi, ako nam Miloš Teodosić igra presing preko celog terena u 40. minutu, onda nešto gadno ne valja...", zaključio je Bjelica.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR