Glas Javnosti

U Splitu tuča na sred ulice: Turisti nisu hteli da plate račun (VIDEO)

Hrvatska
Autor: Glas javnosti

Ono što je počelo kao verbalna prepirka završilo se fizičkim obračunom, intervenisala policija i hitna pomoć. Spor je izbio oko neplaćenog računa.

Verbalna prepiraka oko neplaćenog računa i mobilnog telefona, eskalirala je u pravi fizički obračun u kojem je intervenisala je policija i hitna pomoć.

 Grupa turista iz Francuske napravila je pravi nered u jednom splitskom kafiću, kada su prvo odlučili da pobegnu i ne plate račun, da bi zatim utvrdili kako je devojka koja je bila sa njima u društvu, zaboravila telefon unutar objekta.

Kako je uređaj bio na punjenju kod konbara, morali su da se vrate, te je tom prilikom, nakon kraće rasprave, usledio i fizički obračun.

-Pobegli su, ali su zaboravili mobilni. Kada su se vratili, konobar ga je držao u ruci. Francuz je nasrtao, a naš kolega je izbegavao sukob. Nije hteo da se tuče, ali ovaj je navaljivao. I onda su otišli ispred lokal i potukli se. Francuz je bio bahat, dobio je što je zaslužio-, prokomentarisao je jedan od konobara.

Kako se navodi, sve se dogodilo oko 11 sati, oba aktera su privedena, samo je Francuski državljanin pre odlaska u stanicu, odveden u bolnicu gde mu je ukazana pomoć, jer je u sukobu izvukao deblji kraj.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR